Najnovšie recenzie zo sekcie Meniče napätia do auta
- Doposiaľ funkčný na 100 %
Odporúčam výrobok pre mimopracovné aktivity
Emos N0036 12V/230V 300W
Pridané: 3. septembra 2013
(naposledy upravené 3. septembra 2013)
Zakúpený v DigiTel HS
- Malý, USB 5V, veľmi priaznivá cena
- Hlučný ventilátor a beží aj keď nie je záťaž, nemá diery pre ochytenie na stenu
- TRVALI VYKON 1000W
- Vyšší odber v momente zapnutia (nábehová špička)4000W
- NIZKA CENA
- Problémy s modifikovaným napätím meniča AKO S KAžDYM MENIčOM TAKEJ DOSTUPNEJ CENY!
BLIžšIE INFO NA "SLOVHRON"
Tento produkt som kupila svagrovi k sviatku, velmi sa potesil a po odskusani vravel že je velmi spokojný.
- Velkost
- Netiahne viac veci naraz. 2x notebook a ext. Hardisk.
- Udavany vykon nezodpoveda skutocnosti.
Lacný menič, plne funkčný. Pripojenie priamo na batériu, káble v balení sú síce dosť krátke, ale v mojom prípade to nebol problém. Má zvukovú indikáciu slabej batérie
- funguje perfektne utiahne 2x 100w zosilovac bez problemou plus svetlo 100w ine som na tom nemal neutiahne nabijacku noteboku aspon moju
- ventilator huci furt od zapnutia da sa vydrzat neprehrieva sa s vykonom 300w vobec
za tie peniaze
- Kompaktnosť,tichý,pomer cena - výkon
- Dľžka kábla
Oproti konkurencii nehlučnosť
- dobrý výkon za super cenu , usb výstup
Mam ho len mesiac a zatial je to všetko ok
- Cena a výkon
- Anglická zásuvka na 230V
Trocha starostí so zháňaním redukcie z anglickej na slovenskú zásuvku
- Lahky maly vikony , za tu cenu je to super , ma ochranu proti prehriatiu a pretazeniu
- Chyba konektor do zapalovaca a kable od virobcu so svorkamy su kratke ale daju sa spravit aj dlksie :) Stale vetranie uz pri zapnuty vitvara hluk ale da sa to zniest ....
za ten vikon prijatelna cena
Malý, lacný, dobrý
- Nekvalitné prevedenie,hlučný..
Neodporucam,su aj ine v tejto cene a kvalitnejšie
- Zvládne iba 1000W pri 2000W začne pípať a po chvíľke sa vypne.
Pri otázke, či zvládne 2000W mi bolo napísané, že zvládne aj 4000W. Keď ale zapojím spotrebič, ktorý má výkon 2000W, tak menič absolútne nestíha. Takže som sklamaný...
- spolahlivý tichý chod
Produkt ma oslovil cenou ,dostal som presne to čo som potreboval.Jednoduché zapojenie.
- Pekný dizajn ,aj veľkosť,
Kvalitný výrobok
- pomer cena/kvalita
- napriek tomu že navyrába čistý sínus,znáša indučnú záťaž relatívne dobre
pomer cena/kvalita
napriek tomu že navyrába čistý sínus,znáša indučnú záťaž relatívne dobre
- Výhodná cena, jednoduchosť zariadenia, dobré prevedenie, indikátor stavu batérie
- vysoká hlučnosť
Odporúčam, pokiaľ vám neprekáža vyššia hlučnosť chladenia.
- kvalitne spracovanie
- zatial nemam vyhrady
vyrobok splna to co inzeruje, navyse je tam prislusenstvo (napojenie priamo aj na autobateriu), kvalitne dielenske spracovanie
Zobrazujem 221 - 240 zo 242 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 11 [ 12 ] 13 Ďalšie »