Najnovšie recenzie zo sekcie Meniče napätia do auta
- Funkčný
- Hlučný ventilátor... Aj pri minimálnej zaťaží
- Funguje super
- Nábeh meniča je dobrý a kľudový odberový elekt. prúd meniča je okolo 0,75 A naprázdno.
- Je viac hlučnejší brum tých 50 Hz počuť .A zo zvyšujúcou záťažou je to intenzívnejšie !
- Predtým čo som mal menič bol tichší, ale menej výkonný 500W .Ale kľudový odber el.prúdu naprázdno bol aj niekedy 0,9 A.
- este stastie, ze k trafu som dokupil aj predlzovacku lebo koncovka z USA nie presne pasovala do trafa, asi tym ze vsetko je nove a "nevybehane" a nedala sa zapojit, ale po napojeni cez zakupenu predlzovacku vsetko funguje tak ako ma a mozem len odporucit
- nebol dodaný žiaden popis ani návod na použitie k výrobku
- 2 zásuvky
- usb
- 88% produkt
- nemá slovenský návod iba poľský
všetko oka až na to že je poľský návod .
- vysokovýkonný menič za vynikajúcu cenu
- Skladnost
- Jednoduché zapojenie
- Krátka kabeláž
Reproduktory Logitech Z623 v aute zvláda zatiaľ v pohode
- Tichý
Po štvrtom zapnuti prestal fungovať kontrolka svieti.Druhý som ešte nezapojil.
ok,dobrá cena aj kvalita
- malé rozmery, dobrý výkon
- žiadna
Na záhrade bez elektriny využívam solarnu elektrinu na automatické zavlažovanie. Nemá chybu !
- Vhodné pre notebook na autodiagnostiku
Odskúšané a som spokojný.
- Kvalitny spolahlivy
Verkraft 0200080 12V/230V 300W
Pridané: 17. decembra 2018
(naposledy upravené 17. decembra 2018)
Zakúpený v Zľavazliav.sk
funguje ako ma
- Stále chladenie
- silný výkon nízka cena
- v nezaťaženom stave sú ventilátory vypnuté
- dobrá cena
zástrčka ide zle do zásuvky, skúšal som ich viac a nedrží to tam úplne v poriadku
Funguje.. uvidíme, či dokáže rozbehnúť 800W pílku, aspoň na 5 minút, nakoľko peak je písaný 1KW a 500W na stály beh.
Ak to nezvládne, tak samozrejme pôjde reklamácia za nepravdivé info a budem požadovať vrátenie peňazí
Zobrazujem 121 - 140 zo 242 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...13 Ďalšie »